De ce sa merg la nutritionist

MCH_FS_Cover-Photo-01

Suntem asaltati de o multime de informatii si sfaturi despre nutritie.

Dar care este alegerea potrivita pentru fiecare dintre noi?

Suntem cu totii oameni. Ne plac anumite feluri de mancare, putem face miscare mai mult sau mai putin, avem ocupatii sedentare sau solicitante, avem diferite obiceiuri sau afectiuni.

E important sa constientizam ca avem nevoi diferite, deci obiective diferite si chiar daca la nivel imediat ne propunem sa scadem acelasi numar de kilograme, drumul spre obiectivele noastre cel mai probabil nu are aceeasi traiectorie.

Un specialist in nutritie va tine cont de nevoile , obiceiurile si preferintele fiecaruia si va elabora un plan de nutritie personalizat, astfel incat sa aduca rezultate cu reale beneficii atat in ceea ce priveste aspectul fizic cat si pe starea de sanatate.

E important sa nu avem restrictii cu care sa nu fim impacati. Asta ne asigura succesul pe termen lung.

Alimentatia sanatoasa nu presupune ca anumite alimente sa fie interzise sau altele obligatorii. Important este sa existe echilibru si moderatie.

Trebuie sa pornesti la drum cu increderea ca poti sa faci schimbari bune in viata ta. Odata ce ai luat decizia ca este cazul sa schimbi ceva in alimentatie, in modul in care arati, in care te simti, aceasta este solutia!

Stim cu totii cat este de important sa te bazezi pe cineva atunci cand ai nevoie.

Nutritionistul va deveni partenerul tau de incredere in drumul spre cea mai buna varianta a ta!

 

 

About the Author

One thought on “De ce sa merg la nutritionist

Comments are closed.

You may also like these